Serkan ORAKCIOĞLU - Okul Müdürü

Okul Müdürümüz 1981 yılında Antalya’da doğmuştur. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Antalya’da tamamlayarak lisans öğrenimini İstanbul Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği bölümünde tamamlamıştır. 2003 yılında Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olarak göreve başlamıştır. Sırasıyla Antalya Fikret Haluk Saraçoğlu İlköğretim Okulu, Erzurum Veysefendi İlköğretim Okulu, Antalya Dr. İlhami Tankut İlköğretim Okulu ve Antalya Başöğretmen Atatürk Ortaokulu’nda öğretmenlik görevlerini icra etmiştir. 2015 yılında Başöğretmen Atatürk Ortaokulu’nda Müdür Yardımcılık görevine başlamıştır. 2017 yılında Muratpaşa Merkez Ortaokulu’nda Okul Müdürü olarak atanmıştır. 2022 yılının Haziran ayından itibaren de okulumuz da Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır.

0242312667071 (242) 312 6633 Eposta